AP System
A gyermek higiéniai piac megújítója

Az AP System Kft. 2004-ben alakult társaság. Megalakulásának elsődleges célja a társaság kizárólagos hasznosítására bízott szabadalom szerinti, több éves fejlesztői munkával kidolgozott hullámpapír szerkezet gyártása.
Az AP System fő termékének fejlesztése több éves folyamat volt. Következetes termékfejlesztői megközelítéssel, a legfontosabb termék-jellemzők megfogalmazásával és alapos konstruktőri, modellkészítési, elemzői munkával lett sikeres termék. A termék fejlesztésében kulcsszerepet kapott a Budapesti Műszaki Egyetem Terméktervező Szakág vezető fejlesztőmérnöke és a köré szerveződő szakértői, fejlesztői team.
Az AP System elsőként ismerte fel, hogy rés van a gyermek higiéniai piaci ellátásban. A gyermek pelenkázás után nem azonnal következik a szobatisztaság. A bilihasználat jelenleg túl sok kényelmetlenséggel jár. Kényelmetlen, nem higiénikus a fix műanyag mosható bili. 1,5 – 4 éves korú gyerekek nincsenek ellátva eldobható, a pelenka-világból hozott kényelmet biztosító bilivel. A pelenka-kényelem kiterjeszthető lenne, ha rendelkezésre állna:
· Higiénikus
· Könnyen hordozható, gyorsan felhasználható
· Eldobható
· Olcsó
· Kisméretű bili.
Több éves kutató-fejlesztő munkával, a legjobb szakértők segítségével gyártásra került az új termék, amely:
· Vadonatúj tömegtermék a higiéniai piacon
· Új piaci szegmenst nyit meg
A hullámpapír gyermek bili alapanyaga többrétegű, kedvező szilárdsági tulajdonságokkal rendelkező hullámpapír. A gyermekek többszörös biztonságát a konstrukció optimális kialakítása, alapos tesztek, mérések garantálják.
A környezetvédelmi szempontok a fejlesztés alapvető célkitűzései közé tartoztak. Az alapanyag környezetkímélő, újrafelhasznált papírból készült. Az eldobható termék teljes egészében lebomló anyagokat tartalmaz. A hullámpapír gyermek bili az egyre több környezeti szakértő szerint fenyegető vízhiányos korszak víztakarékos, higiénikus megoldása.
A hullámpapír szerkezet magyar és nemzetközi szabadalommal védett termék.

Copyright (c) 2005-2010 AP System Ltd.